English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Понеделник 24 Фев 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Computer Center

English version should be entered

Computer Center Computer Center
Технички Факултет - Битола
Ранг листи од I уписен рок 2014/15 год.
Соопштенија - За студентите

Конечните ранг-листи на пријавените кандидати во првиот уписен рок можете да ги симнете овде.

 
Конкурс за запишување во I година
Соопштенија - За студентите

Конкурсот за запишување на студенти во I година на Техничкиот факултет Битола може да се преземе од тука.

 
Конкурси за запишување на II и III циклус во 2014/15 год.
Соопштенија - За студентите

Конкурси за запишување студенти на втор и трет циклус студии на универзитетот  „Св. Климент Охридски" - Битола во академската 2014/2015 година:

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 1 од 25

About Faculty

History

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици