English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Недела 31 Мај 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

УКЛО

Универзитетот “Св. Климент Охридски” - Битола 

УКЛО УКЛО

ТФБ

Технички факултет - Битола претставува еден од неопходните фактори во високо образование и секако потенцијална основа за побрз стопански развој на југозападниот регион, па и целата Република.    

ТФБ ТФБ
Седмо предавање на Проф. Д-р Мајкл Дозер
Соопштенија - Настани на ТФБ

Претпоследното предавање на проф. Мајкл Дозер ќе се одржи во среда на 21.05.2014 со почеток во 11 часот, во просторија 412. Темата на ова седмо предавање е Precision tests with Antihydrogen.

 
Документација за практична настава A13-14
Соопштенија - За студентите

Докуменатацијата и потребното објаснување за обавување на практичната настава во втор, четврт, шести и осми семестар може да ги превземете тукаУпатницата се подигнува од студентски прашања.

 
Шесто предавање од проф. Мајкл Дозер
Соопштенија - Настани на ТФБ

Шестото предавање од проф. Мајкл Дозер ќе се одржи на 14.05.2014 год. со почеток во 11 часот, во свечената сала 412.

Предавањето ќе трае 60 мин и е на тема Precision tests with Antimatter.

 
Практикантска работа во ЕВН Македонија
Соопштенија - За студентите

Практикантска работа во ЕВН Македонија за студенти од електро-техничките насоки. 

Можност за пракса со времетраење од 1 месец во јули, август или септември. Под менторство на искусни професионалци, во одлична работна атмосфера, кандидатите ќе бидат вклучени во секојдневните активности на ЕВН Македонија.

Повеќе информации тука

 
Петто предавање од проф. д-р Мајкл Дозер
Соопштенија - Настани на ТФБ

Почитувани студенти!

Дозволете да Ве информираме за продолжување на серијата предавања од страна на проф. д-р Мајкл Дозер, ЦЕРН Швајцарија. Петтото предавање ќе биде одржано во салата за состаноци во Деканат. заради одбрана на Докторска дисертација во свечената сала, каде вообичаено се одржуваа овие предавања.

Од Деканат

 
Можности за вработување после завршување на високото образование
Соопштенија - За студентите

Се информираат студентите од Технички факултет - Битола, во завршните години, дека на 30.04.2014 год., ќе се одржи предавање на актулена тема за Можностите за вработување после завршување на високото образование.

Предавањето ќе биде во просторија 412 со почеток во 13 часот.

Од Деканат

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 4 од 13

Студии

Наставен кадар

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици