English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Недела 31 Мај 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

УКЛО

Универзитетот “Св. Климент Охридски” - Битола 

УКЛО УКЛО

ТФБ

Технички факултет - Битола претставува еден од неопходните фактори во високо образование и секако потенцијална основа за побрз стопански развој на југозападниот регион, па и целата Република.    

ТФБ ТФБ
Практична настава во Народната банка на РМ
Студентска пракса - Пракси

Можност за обавување на практична настава во Народната банка на РМ. Повеќе превземи тука.

 
ИАЕСТЕ - БИДИ ПЕРСПЕКТИВЕН, ЗАПОЧНИ СВОЈ БИЗНИС
Соопштенија - За студентите

Почитувани студенти, членови на ИАЕСТЕ!

Ве покануваме да присуствувате на настанот БИДИ ПЕРСПЕКТИВЕН, ЗАПОЧНИ СВОЈ БИЗНИС, кој ќе се одржи на 02.04.2014 год. со почеток во 10 часот, во просторија 412. Предавањето ќе го одржат претставници од Министерството за економија и други институции и организации, меѓу кои и од ИАЕСТЕ Македонија. Повеќе превземи тука.

 
Четврто предавање од проф. д-р Мајкл Дозер
Соопштенија - Настани на ТФБ

Четвртото видео предавање на проф. д-р Мајкл Дозер од ЦЕРН - Швајцарија, ќе се одржи утре на 26.03.2014 со почеток во 8:45 h, во просторија 412, на интересна тема од областа на астрономијата. Се покануваат сите заитересирани студенти да присуствуваат на предавањето.

 
Распоред за дополнителна априлска сесија за А13-14
Официјални Распореди - Официјални Распореди

Почитувани студенти!

Во прилог е распоредот за дополнителната априлска сесија за А13-14. Преземи тука.

 
Покана за интернационална школа во Сараево
Соопштенија - За студентите

Почитувани студенти!

Националната агенција за нуклеарни технологии (НАНТ), Ви испраќа покана за интернационална школа во Сараево, Босна и Херцеговина, на која ќе можете да ги продлабочите своите интереси и да си ги отворат пошироко вратите во иднина. Рокот за пријавување наближува, па Ве молиме препратете ја благовремено. Повеќе информации може да се преземат од овде.

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 5 од 13

Студии

Наставен кадар

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици