English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Среда 01 Апр 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

УКЛО

Универзитетот “Св. Климент Охридски” - Битола 

УКЛО УКЛО

ТФБ

Технички факултет - Битола претставува еден од неопходните фактори во високо образование и секако потенцијална основа за побрз стопански развој на југозападниот регион, па и целата Република.    

ТФБ ТФБ
Гостувачко предавање на г-дин Огнен Граорковски, Прокредит банка
Соопштенија - За студентите

Информацијата се однесува на студентите од Индустриско инженерство и менаџмент и сите останати, кои се заинтересирани за гостувачкото предавање на г-динот Огнен Граорковски од ХР секторот на Прокредит банка, кој на ден 20.03.2014 год., vo 11:15 h, во просторија 412 ќе одржи актуелно предавање од областа на можноста за барање работа, пишување на CV, мотивационо писмо, интервју, тестирање, а воено ќе биде изложена и програмата за млади банкари како можност за вработување во Прокредит банка.

 
Трето предавање од проф. д-р Мајкл Дозер
Соопштенија - Настани на ТФБ

Продолжува серијата предавања од проф. д-р Мајкл Дозер, во организација на НАНТ - ЦЕРН.

Утре (19.03.2014) со почеток во 11 часот во просторија 412 ќе се презентира третото предавање.

Се замолуваат студентите да дојдат 15 мин пред почетокот на предавањето.

 
Признание
Соопштенија - Настани на ТФБ

Ред. проф. д-р Кристи Бомбол е избрана за редовен член на Научниот Совет за сообраќај при Хрватската академија за науки и уметности.

Повеќе

 
ЗЕМАК
Соопштенија - Настани на ТФБ

zemakТехнички факултет Битола има 22 годишна соработка сo ЗЕМАК (здружение на енергетичари на Република Македонија). Ова здружение покрај своите активности го објавува во текот на годината списанието ЕНЕРГЕТИКА, во кое има голем број на информации, стручни трудови останати активности.

Линк кон ЗЕМАК  http://www.zemak.mk.

Линк кон архива на списанието http://www.zemak.mk/arhiva.html.

 
Можноста студентите од втор и трет циклус студии да учествуваат на Меѓународната конференција во организација на ЗЕМАК
Повици - Повици за конференции

Информацијата се однесува на можноста студентите од втор и трет циклус студии да поднесат апстракт, односно труд на Меѓународната конференција, во организација на ЗЕМАК (Здружение на енергетичари на Македонија). Повеќе превземи тука.

 
Предавање од проф. д-р Мајкл Дозер
Соопштенија - Настани на ТФБ

Утре на 12.03.2014 год. продолжува серијата предавања од проф. Мајкл Дозер , кои се организирани од страна на НАНТ-CERN.

Предавањето ќе се реализира во свечената сала на четврт спрат, 412 со почеток во 11 h.

Доаѓањето да биде најдоцна до 10:50 h.

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 6 од 13

Студии

Наставен кадар

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици