English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Недела 29 Мар 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

УКЛО

Универзитетот “Св. Климент Охридски” - Битола 

УКЛО УКЛО

ТФБ

Технички факултет - Битола претставува еден од неопходните фактори во високо образование и секако потенцијална основа за побрз стопански развој на југозападниот регион, па и целата Република.    

ТФБ ТФБ
Стипендии согласно Програмата за постдипломски и докторски студии во областа на одржливи енергии
Соопштенија - За студентите

Информацијата се однесува на можноста за добивање на стипендии согласно Програмата за постдипломски и докторски студии во областа на одржливи енергии, препратена од Регионалниот центар за животна средина на РМ.

Планирано е гостување на претставници од центарот во среда на 19.02.2014, во простории на ТФБ, за што следат подетални информации. Повеќе превземи тука.

 
Информација за испитот по Англиски јазик
Соопштенија - За студентите

Се информираат студентите дека испитот по Англиски јазик ќе се одржи на 11.02.2014 год., во 14:30 h во просторија бр.9

 
Задолжителен систематски преглед
Соопштенија - За студентите

Дополнителна информација за извршување на задолжителен систематски преглед.

Превземи тука.

 
Информација за студентите од повисоките години!
Соопштенија - За студентите

Се информираат студентите дека уписите за четврт, шести и осми семестар ќе започнат од 04.02.2014 год., заклучно со 24.02.2014 год. Уписните листи може да се подигнат од скриптарата на факултетот.

Од Деканат

 
Уписи за летен семестар прва година Академска 2013-14
Соопштенија - За студентите

Почитувани студенти од прва година на сите студиски програми, запишани по прв пат!

Ве информираме дека Уписите за летен семестар ќе започнат на 27.01.2014 год. и ќе траат до 03.02.2014 год. Уписните листи може да ги подигнете од скриптарата на факултетот.

При тоа задолжително мора да се исполни обврската за обавување на лекарски системаски преглед (информацијата е поставена на web страната).

Од Деканат

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 8 од 13

Студии

Наставен кадар

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици