English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Среда 01 Апр 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

УКЛО

Универзитетот “Св. Климент Охридски” - Битола 

УКЛО УКЛО

ТФБ

Технички факултет - Битола претставува еден од неопходните фактори во високо образование и секако потенцијална основа за побрз стопански развој на југозападниот регион, па и целата Република.    

ТФБ ТФБ
Се информираат студентите дека студентската служба до 27.01.2014 год., со стрaнки ќе работи од 10 до 14 h.
Соопштенија - За студентите

 

 
Предавање на почесниот професор д-р Златимир Димчовски
Соопштенија - Настани на ТФБ

Се покануваат сите заинтересирани да присуствуваат на предавањето на почесниот професор д-р Златимир Димчовски, кое ќе се одржи на 27.12.2013 год. со почеток во 11 h, во просториите на Ректоратот-Касарна Битола. Поканата може да се преземе од овде.

 
Информација за студентите кои се заинтересирани за аплицирање за студентски престој за време на летниот период во ЦЕРН - Швајцарија.
Повици - Мобилности

За подетални информации обратете се тука:

02 3122 905

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
ПРОГРАМА TRAINEES 2014
Соопштенија - За студентите

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека огласот за овогодинешната Trainees 2014 програма на ЕВН веќе излезе и е поставен на сајтот на ЕВН и истиот можете да го споделите со Вашите колеги.

Со оглед на тоа дека веќе долги години соработуваме со ЕВН во поглед на професионалниот развој на млади и амбициозни луѓе, ова би било одлична можност и Вие да земете активно учество во оваа програма и во споделување на оваа информација и со тоа во придонесување кон можноста за Ваше усовршување како млади кадри.

Во прилог Ви го доставуваме линкот од огласот поставен на web страната:

http://www.evn.mk/Careers/Trainees-програма.aspx

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 9 од 13

Студии

Наставен кадар

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици