English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Недела 29 Мар 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski


Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

Warning: Creating default object from empty value in /home/tfb/www/portal/modules/mod_ju_coolshow/helper.php on line 598

УКЛО

Универзитетот “Св. Климент Охридски” - Битола 

УКЛО УКЛО

ТФБ

Технички факултет - Битола претставува еден од неопходните фактори во високо образование и секако потенцијална основа за побрз стопански развој на југозападниот регион, па и целата Република.    

ТФБ ТФБ
Бесплатни систематски општи и стоматолошки прегледи на студентите
Соопштенија - За студентите

Се известуваат студентите од прва година дека министерството за здравство на Република Македонија организира бесплатни систематски општи и стоматолошки прегледи на студентите.

Прегледите започнуваат од 02.01.2014 и ќе траат до 15.02.2014 од 08 до 18 часот.

Напомена: прегледите се задолжителни за сите студенти од прца година студии. Без извршен систематски преглед нема да можат да заверат семестар.

 
Потсетување за студентите од втора, трета и четврта година на Машински и Електротехнички отсек
Соопштенија - За студентите

Потсетување за студентите од втора, трета и четврта година на Машински и Електротехнички отсек, прв и втор циклус на студии. Почитувани студенти, Ве замолуваме да пристапите кон пополнување на анкетниот лист во рамките на U-Multirank проектот, со цел да се добие и Вашето мислење за квалитетот и условите при изведување на наставата на ТФБ.

 
Промена на годишен распоред на испити во јануарската сесија 2014
Официјални Распореди - Официјални Распореди

За повеќе информации превземете тука.

 
Можност за мобилност на студенти и академски кадар
Повици - Мобилности

Информацијата се однесува на можноста за обезбедување на стипендии за мобилност на студенти и академски кадар.

Повеќе превземи тука.

 
Предавање AUTODESK Makedonija
Соопштенија - За студентите

Почитувани студенти!

На 24.12.2013 год. во 11 часот, во Амфитеатарот на ТФБ ќе се одржи интересно предавање од страна на стручни лица претставници на фирмата AUTODESK Makedonija. Предавањето содржи интересни информации за софтверите кои ги нуди оваа фирма, можност за обука, дружење и идејно вработување!

 
27.11.2013 - Ден на дрвото
Соопштенија - За студентите

Во среда 27.11 факултетот нема да работи, по повод денот на дрвото. Испитите се одлагаат од среда (27.11) за понеделник (02.12.2013 год.) во истите термини како што беше најавено.

 
<< Почеток < Пред 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следно > Крај >>

Страница 10 од 13

Студии

Наставен кадар

ЗЕМАК

Веб: http://zemak.mk
Списание: http://zemak.mk/arhiva.html

Повици