English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Недела 29 Мар 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski

М-р Арапиноски Благоја
Наставен Кадар - Асистент    Отсек: Електротехнички
   
Кабинет: 204
Локал: 115
Телефон: 047 207 715
Посетни часови:
 понеделник 10:00 - 11:30 ч
 среда 09:00 - 11:00 ч                             
e-mail:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Повици