English (United Kingdom)   Македонски (Macedonian)
Facebook MySpace Delicious Google Bookmarks RSS Feed 
Понеделник 01 Јун 2020

Технички Факултет - Faculty of Technical Sciences

УКЛО Универзитет Св. Климент Охридски - UKLO University St. Climent Ohridski

Д-р Павлов Благој
Наставен Кадар - Вонреден професор


    Отсек: Машински
   
Кабинет: 
Локал: 
Телефон: 
Посетни часови:
                                 
e-mail:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 

Повици